Wil jij als jurist werken bij een innovatieve juridische dienstverlener in Leiden? En wil jij direct het resultaat zien van je acties, meedenken en onderdeel uitmaken van de groei van LMS? Goed nieuws: wij zijn altijd op zoek naar een gemotiveerde fulltime/parttime

Legal Support Counsel

Functieprofiel

Als Legal Support Counsel ben je het vaste aanspreekpunt van onze klanten die wij op basis van een vaste service level ondersteunen bij standaard juridische werkzaamheden. Je bent dagelijks bezig om onze klanten een uitstekende ervaring te leveren.

Zo ziet je takenpakket er concreet uit:

  • Je bent de vaste contactpersoon van onze klanten. Wij verwachten dat je een vertrouwensband opbouwt met jouw contactpersonen bij de klant.
  • Jij zorgt dat de legal support werkzaamheden voor de klanten optimaal worden uitgevoerd.
  • Je bent op de hoogte van alle wensen en behoeften van jouw klanten. Het doet je plezier om hen te ondersteunen en te adviseren.
  • Je streeft er voortdurend naar om onze klantervaring te verbeteren.
  • Als klanten een probleem ondervinden, ga jij op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Groeipad

Het groeipad binnen LMS staat niet vast, maar je kunt binnen een paar jaar doorgroeien naar een nieuwe rol. Ook is er budget om (online) cursussen te volgen en omdat je met collega’s uit verschillende disciplines werkt, denk je ook na over onderwerpen die buiten jouw vakgebied liggen. Het belangrijkste voordeel van een klein, snel groeiend bedrijf is dat je zelf je baan kunt vormgeven. Als LMS hard groeit, dan groei jij mee; het zou kunnen dat je binnen een paar jaar een internationale functie hebt.

Werken bij LMS

Legal Manager Services is dit jaar opgericht met als doel om de grootste dienstverlener van Nederland te worden op het gebied van standaard bedrijfsjuridisch werk. Wij regelen voor onze klanten de corporate housekeeping, het contract management, de privacy compliance, en andere juridische zaken. Door onze unieke focus en het gebruik van de beste technologie zijn wij in staat dit werk sneller, beter en goedkoper te doen dan iedere andere dienstverlener. Wij worden sinds september financieel gesteund door de Nederlandse investeerder 5Square Capital.

Benefits

Wij geloven dat gemotiveerde medewerkers garant staan voor gelukkige klanten. Daarom zetten we graag ons beste beentje voor om ervoor te zorgen dat elke LMS medewerker steeds weer met een glimlach op kantoor verschijnt. Goede arbeidsvoorwaarden zijn daarom voor ons een prioriteit. Samen willen we de wereld veroveren; doe je mee?

Neem dan contact op met Harm Bavinck via harm.bavinck@legalmanager.com.