Wil jij als net afgestuurde (HBO) jurist werken bij een innovatieve juridische dienstverlener in Leiden? En wil jij direct het resultaat zien van je acties, meedenken en onderdeel uitmaken van de groei van LMS? Goed nieuws: wij zijn op zoek naar een gemotiveerde fulltime

Junior Sales Manager

Functieprofiel

Als Junior Sales Manager ben je mede-verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand van LMS. Je bent dagelijks bezig met het benaderen van potentiële klanten via LinkedIn, het bezoeken van events, je eigen netwerk en door middel van handigheden die je zelf bedenkt. Zo ziet je takenpakket er concreet uit:

  • Je verzorgt demo’s voor potentiële klanten en probeert zoveel mogelijk externe afspraken voor jezelf en/of de Sales Manager in te plannen. Je houdt alle contactmomenten met (potentiële) klanten netjes bij in het online systeem Pipedrive.
  • Je werkt veel samen met je directe collega’s en bent verantwoordelijk voor zowel de binnendienst als de buitendienst van jouw prospects. Ook denk je met collega’s van andere teams na over de strategie en mogelijkheden om de dienstverlening te optimaliseren.
  • Je moet niet helemaal gek worden van ‘koud’ bellen en er tegen kunnen dat je ook weleens contact hebt met bedrijven die niet enthousiast te krijgen zijn. Verder moet je het leuk vinden om doel-gedreven te werken.

Groeipad

Het groeipad binnen LMS staat niet vast, maar je kunt binnen een paar jaar doorgroeien naar de rol van Sales Manager of Account Manager. Ook is er budget om (online) cursussen te volgen en omdat je met collega’s uit verschillende disciplines werkt, denk je ook na over onderwerpen die buiten jouw vakgebied liggen. Het belangrijkste voordeel van een klein, snel groeiend bedrijf is dat je zelf je baan kunt vormgeven. Als LMS hard groeit, dan groei jij mee; het zou kunnen dat je binnen een paar jaar een internationale functie hebt.

Werken bij LMS

Legal Manager Services is dit jaar opgericht met als doel om de grootste dienstverlener van Nederland te worden op het gebied van standaard bedrijfsjuridisch werk. Wij regelen voor onze klanten de corporate housekeeping, het contract management, de privacy compliance, en andere juridische zaken. Door onze unieke focus en het gebruik van de beste technologie zijn wij in staat dit werk sneller, beter en goedkoper te doen dan iedere andere dienstverlener.

Benefits

Wij geloven dat gemotiveerde medewerkers garant staan voor gelukkige klanten. Daarom zetten we graag ons beste beentje voor om ervoor te zorgen dat elke LMS medewerker steeds weer met een glimlach op kantoor verschijnt. Goede arbeidsvoorwaarden zijn daarom voor ons een prioriteit. Samen willen we de wereld veroveren; doe je mee?

Neem dan contact op met Jan-Willem Prakke via j.prakke@legalmanagerservices.com.